Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított vöröshagymát apró kockára vágom, sózom, borsozom, majd egy kuktában kevés olajon üvegesre pirítom. Leveszem a tűzről, hozzáadom a zúzott fokhagymát, a pirospaprikát, és a szétmorzsolt leveskockát. Beleteszem a megmosott, megtisztított csirkezúzát, öntök rá annyi vizet, hogy 2 ujjnyira ellepje, ráteszem a kuktára a fedelét, és 45 percig főzöm.
A pörkölthöz adom a megmosott, megtisztított, felszeletelt gombát és készre főzöm, ügyelek arra, hogy a gombából kifőtt levet elfőzzem, és sűrű szaftot kapjak.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tésztával vagy nokedlivel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
zsuzsika022
2013.12.16 17:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított vöröshagymát, kuktában kevés, zúzott fokhagymát, szétmorzsolt leveskockát, pörkölthöz adom, gombából kifőtt, fokhagymagerezd, pirospaprikát, megtisztított, megtisztított, megtisztított, szétmorzsolt, pirospaprika, vöröshagymát, felszeletelt, tyúkhúsleves, vöröshagyma, zúzapörkölt, leveskockát, csirkezúzát, nokedlivel, pörkölthöz, fokhagymát, Beleteszem, csirkezúza, champignon, hozzáadom, megmosott, Tésztával, megmosott, elfőzzem, Leveszem, csirkezúza, champignon gomba, vöröshagyma, tyúkhúsleves kocka, fokhagymagerezd, bors, pirospaprika, olaj,
|
|
|
|
|