Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejfölt elkeverjük a fűszerekkel, a nagyon finomra metélt zöldpetrezselyemmel, a mustárral, a zsemlemorzsával és a meghámozott, reszelt almával.
A forró olajon az enyhén kivert sózott hússzeleteket hirtelen átsütjük, és mindegyik húst bekenjük az almás-tejfölös krémmel.
Tűzálló tálba téve a megkent hússzeleteket előmelegített, forró sütőben pirosra pirítjuk.
Burgonyapürével vagy vajas burgonyával kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hamar elkészül , s finom is.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
1 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.19 22:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
ibolyababa |
2012.07.06. 11:18 (#1) |
|
 |
Ez nagyon finom lehet. Kifogom próbálni. Köszi a receptet |
| |
|
|
|
tejfölt elkeverjük, nagyon finomra, forró olajon, enyhén kivert, almás-tejfölös krémmel, megkent hússzeleteket, petrezselyemzöld, Burgonyapürével, zsemlemorzsával, hússzeleteket, előmelegített, hússzeleteket, zsemlemorzsa, fűszerekkel, burgonyával, meghámozott, elkeverjük, mustárral, mindegyik, hirtelen, bekenjük, átsütjük, tejfölös, elkészül, étvágyat, kínáljuk, pirítjuk, krémmel, reszelt, tejfölt, kívánok, megkent, szelet borda, alma, tejföl, zsemlemorzsa, mustár, csokor petrezselyemzöld, olaj, bors,
|
|
|
|
|