Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A snidlinget és a sonkát apróra vágom. A hússzeleteket kiklopfolom, sózom. Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverem a krémsajttal. Ízesítem sóval és borssal. A töltelékből teszek a karajszeletek egyik oldalára majd ráhajtom a másik felét és a szokásos módon bepanírozom. Bő olajban, közepes hőfokon kisütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szilnora
2014.09.29 14:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sonkát apróra, hússzeleteket kiklopfolom, apróra vágott, töltelékből teszek, karajszeletek egyik, másik felét, szokásos módon, karajszeletek, hússzeleteket, zsemlemorzsa, krémsajttal, bepanírozom, sertéskaraj, töltelékből, kiklopfolom, csontozott, Snidlinges, krémsajtos, snidlinget, snidlinget, finomliszt, elkeverem, Ízesítem, oldalára, ráhajtom, szokásos, krémsajt, snidling, kisütöm, borssal, hőfokon, töltött, közepes, csokor snidling, krémsajt, sonka, kevés, csipet őrölt bors, finomliszt, tojás, zsemlemorzsa, étolaj,
|
|
|
|
|