Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.A karfiolt félbe vágjuk, majd vékonyan felszeleteljük.Enyhén kivajazott tepsibe elrendezzük. Ízlés szerint sózzuk ,majd 15 percig sütjük, míg a karfiol kissé megpirul. Közben a vajat megolvasztjuk ,hozzáadjuk a citromlét a mustárt és a citromhéjat. Ezt a karfiolra kanalazzuk és további 10 perc alatt ropogósra sütjük .Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Én mézes francia mustárt szoktam hozzá használni!
Nagyszerű könnyű vacsora!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibicimama
2013.02.15 14:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tepsibesó2 evőkanál, sütőt előmelegítjük, karfiolt félbe, karfiol kissé, vajat megolvasztjuk, karfiolra kanalazzuk, Petrezselyemmel, felszeleteljük, megolvasztjuk, előmelegítjük, petrezselyem, elrendezzük, citromhéjat, hozzáadjuk, kivajazott, kanalazzuk, karfiolra, Nagyszerű, megszórva, használni, citromlét, ropogósra, citromhéj, aprított, evőkanál, vékonyan, citromlé, tálaljuk, mustáros, karfiolt, megpirul, evőkanál, közepes karfiol, tepsibe, evőkanál citromlé, evőkanál mustár, kanál reszelt citromhéj,
|
|
|
|
|