Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk.A gombát felszeleteljük, a kolbászt pedig karikára vágjuk Egy serpenyőbe. felforrósitunk 5 ek olajat,majd egy perc alatt kisütjük a kolbászkarikákat.A sült kolbászt kiszedjük a serpenyőből,majd a visszamaradt zsiradékon átsütjük a hagymát. Egy perc után hozzáadjuk a combokat, majd miután egy kicsit megpuhult ,rátesszük a gombaszeleteket, majd felöntjük a paradicsomlével.45 percig főzzük,majd hozzáadjuk az olajbogyót valamint a sült kolbászszeleteket.Sózzuk borsozzuk és további 15 percig főzzük.Forrón, petrezselyemzölddel tálaljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha szükséges nagyon kevés vizet önthetünk rá.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.17 10:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát megtisztítjuk, gombát felszeleteljük, kolbászt pedig, perc alatt, sült kolbászt, visszamaradt zsiradékon, perc után, kicsit megpuhult, olajbogyót valamint, sült kolbászszeleteket, petrezselyemzöld, kolbászkarikákat, gombaszeleteket, paradicsomlével, felforrósitunk, felszeleteljük, megtisztítjuk, csirkecombok, visszamaradt, paradicsomlé, serpenyőből, olajbogyót, serpenyőbe, hozzáadjuk, zsiradékon, Olajbogyós, hozzáadjuk, szükséges, olajbogyó, önthetünk, borsozzuk, megpuhult, kiszedjük, rátesszük, felöntjük, karikára, paradicsomlé, gomba, füstölt kolbász, olajbogyó, hagyma, friss petrezselyemzöld, olaj, bors,
|
|
|
|
|