|
Tárkonymártás
|
a felmelegített olajban elkeverünk 2 kiskanálnyi apróra vágott tárkonyt, kicsit pirítjuk
hozzáadunk 2 kanál lisztet, vigyázunk... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.25 12:37
|
|
|
|
|
|
Kókuszkocka csokikrémmel töltve
|
A 8 tojásból, a 8 kanál lisztből és a 8 kanál cukorból a sütőporral piskótát sütünk. A kihűlt piskótát lapjával kettévágjuk.
... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 23:49
|
|
|
|
|
|
Narancsos túrós pite
|
A töltelékhez a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájából sűrű, házi vaníliapudingot főzünk. Egy közepes lábosba tesszük a tojáss... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.05.25 20:57
|
|
|
|
|
|
Üdítős süti
|
A tésztához a tojások sárgáját cukorral kikeverem hozzáadom a sütőport, lisztet, kakaót, olajat, majd a tojások kemény habbá ve... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bankyerika
2014.09.06 10:49
|
|
|
|
|
|
Házi medvehagymás sajt
|
A tejet kiöntöm egy lábasba és hozzákeverem a túrót, s fél óráig állni hagyom szobahőmérsékleten .
A keveréket felteszem a t... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2014.03.04 14:01
|
|
|
|
|
|
Csirke brassói
|
A forró olívaolajon megpirítom az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadom a zúzott fokhagymát és a kockákra darabolt csirkecombfi... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
patakigigi
2014.02.18 20:42
|
|
|
|
|
|
Erdélyi zsiványpecsenye puliszkával
|
A bélszínt tenyérnyi nagyságúra, a füstölt szalonnát feleakkorára vágjuk. A bélszínt sózzuk, borsozzuk, és a hagymát felnégyelj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.13 10:34
|
|
|
|
|
|
Kávés kekszes süti
|
A lisztet,kakaóport és a porcukrot összekeverem majd fokozatosan hozzáöntöm a tejet és a kávét.
Állandóan kevergetve sűrű kré... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.01.04 16:53
|
|
|
|
|
|
Sűrített tej otthon
|
A hozzávalókat egy nagyobbacska, vastag aljú edénybe tesszük és lassú tűzön, állandóan kavargatjuk, amíg a cukor feloldódik. A ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
francesca
2013.12.02 17:03
|
|
|
|
|
|
Mézes magvas csemege
|
A dió, a mandula és a mogyoró felét durvára őröljük.A mézet állandóan kevergetve meglangyosítjuk.Amikor már folyós,belekeverjük... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.22 09:29
|
|
|
|
|
|
|