|
GYORS MÁLNABOR
|
Egy fél kg málnára öntünk l üveg /0.75 l/ jó minőségű testes vörösbort meg 0,5 kg porcukrot, és 24 óráig ebben áztatjuk. Ezutá... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.06 14:38
|
|
|
|
|
|
Marha, meggymártással
|
A marhahúst megmosom és hideg vízben, felteszem főni. Beleteszem a megtisztított és megmosott sárgarépát, petrezselyemgyökeret,... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
sz-andi
2014.01.06 07:26
|
|
|
|
|
|
Tüzes bólé-ahogy én kínálom-
|
1. A szegfűszeget és narancshéjat kis vászonzacskóba kötjük, a vörösborral együtt tűzálló bóléstálban vagy rézüstben felforrósí... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 07:22
|
|
|
|
|
|
Vörösboros puncs
|
Felforralunk 7,5 dl vizet, leforrázzuk vele a teát, és 4 percig állni hagyjuk. A narancsot megmossuk, meghámozzuk, a héjával me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:29
|
|
|
|
|
|
|