|
Bakonyi fácán
|
A fácánmelleket kiklopfolom, majd a szalonnát rátűzdelem, kissé megsózom, majd állni hagyom fél órát. Ezután a lisztbe beleforg... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.06.09 22:23
|
|
|
|
|
|
Bakonyi szelet
|
A húst szeletekre vágjuk és jól kiklopfoljuk. Sózzuk és lisztbe forgatjuk, majd halványra megsütjük. Zsírban megpároljuk az apr... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
hornoke
2013.12.21 23:21
|
|
|
|
|
|
BAKONYI SERTÉSSZELET
|
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk.
Egy lábasban kis olajat melegítünk, a hússzeletek mindkét oldalát megpir... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:48
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésszelet
|
A jól kivert szeleteket sózzuk,
borsozzuk, lisztbe mártjuk, és kevés zsíron majdnem puhára sütjük. Ezután a
szeleteket kivess... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:29
|
|
|
|
|
|
Bakonyi betyárleves
|
Kevés olajon megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a füstölt szalonnát, rá a húst és fehéredésig pirítom. Ezután megszóróm pir... |
2 komment
|
10 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:23
|
|
|
|
|
|
Bakonyi csirkeragu
|
A felaprított vöröshagymát dinszteld meg. A felkockázott csirkemellet és a felszeletelt gombát tedd rá, és pirítsd meg.
Szórd ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 22:30
|
|
|
|
|
|
Bakonyi rőzse.
|
A füstölt szalonnát szeletekre vágom, centiméterenként bevagdalom és kevés olajon kisütöm. 2 hagymát vastag szeletekre vágok,... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.23 19:20
|
|
|
|
|
|
Bakonyi borjúhere nokedlivel
|
- 1/2 kg lisztből és a tojásokból egy kis víz hozzáadásával nokedlitésztát készítünk, majd kifőzzük.
- A hagymát felvágjuk és ... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
gzax
2012.08.22 21:08
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésborda
|
A hús kiklopfoljuk, megsózzuk, forró olajon elősütjük, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a kockár... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
nagycina
2012.03.16 07:34
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésszelet
|
A sertéshúst szeletekre vágjuk, jól kiverjük, és sózva, majd lisztben megforgatva mindkét oldalát halványra sütjük, s megfelelő... |
1 komment
|
80 ember kedveli
|
xamada
2012.03.02 09:45
|
|
|
|
|
|
|