|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Hagymás tojássaláta
|
A tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A tejfölt, egy tálba öntjük. Ízlés szerint sózzuk, bors... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.15 14:20
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi slambuc bográcsban
|
A hortobágyi slambuc bográcsban úgy készül, hogy a kockára vágott füstölt szalonnát lepirítjuk.
Ha szeretnénk, kisze... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.15 15:38
|
|
|
|
|
|
Kefíres tészta
|
A tepsi alját kikenni kb 1 evőkanál étolajjal.
A száraz tésztát beletesszük,és egyenletesen eloszlatjuk a tepsibe.
A hozzával... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
misike65
2016.03.26 17:24
|
|
|
|
|
|
Füstölt sajtos lencseleves
|
A lencsét először átválogatjuk, a rossz szemeket kiszedjük belőle, majd jól átmossuk, és beáztatjuk. Nagyjából 2-3 órán át hagy... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.06 21:14
|
|
|
|
|
|
Pudingos gyümölcsleves
|
1.Az összes gyümölcsöt a levével együtt beleöntjük egy lábasba, hozzáadjuk a fűszereket, a citromlevet és a forrástól számítva ... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.31 13:54
|
|
|
|
|
|
Füstölt csülök babos káposztával
|
A babot előző napon megtisztítjuk és beáztatjuk. A csülköt meleg vízbe tesszük, felforraljuk, levét kiöntjük, és friss vízben p... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
bela_horvath
2016.01.16 09:24
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés-vaníliapudingos habszeletke
|
1. Elkészítjük a piskótát: a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a cukorral, majd a liszttel, a kakaóval és a sütőp... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.12.23 19:56
|
|
|
|
|
|
Karamellás szelet
|
A liszthez hozzákeverjük a szódabikarbónát, majd hozzáadjuk a margarint és az ujjbegyünkkel összemorzsoljuk. Ezután hozzákever... |
1 komment
|
19 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.09.30 22:37
|
|
|
|
|
|
Hajrá leves
|
Megtisztítjuk a zöldségeket. A burgonyát nagyobb kockákra vágjuk, a répaféléket vékonyan felkarikázzuk, a spárgát kb. 0,5 cm-es... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.09.01 18:19
|
|
|
|
|
|
|