|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel.... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
Karácsonyi mákosguba
|
A sütőt bekapcsoljuk 180°C fokra. A tejet csipet sóval, a vanília belsejével és a héjával együtt, vanillincukorral, cukorral és... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 00:32
|
|
|
|
|
|
Diós, mákos beigli
|
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk (mintha linzertésztát készítenénk), ügyelve arra, hogy a margarin ne olvadjon meg!
Hozzáö... |
6 komment
|
231 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 14:36
|
|
|
|
|
|
Csokis sült alma
|
Az almákat megpucoljuk, majd csumázóval kiszedjük a csutkáját. Egy üveg tálat kikenünk margarinnal. Az almákba lekvárt töltünk,... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galanna
2011.12.12 08:45
|
|
|
|
|
|
|