|
Hagymás csirkeflekken csípős brokkolival
|
Egy-két nappal korábban:
A csirkemelleket megmossuk, és szeletekre vágjuk.
Az 1 dl olajból, a mustáról, ketchupból,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.17 11:28
|
|
|
|
|
|
Tejfölös-ecetes krumplisaláta
|
Szósz elkészítése: a hozzávalókat kikeverjük csomómentesre.A burgonyát felkarikázzuk, és sós vízben megfőzzük. A hagymát megpuc... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
anaxor
2013.01.14 22:11
|
|
|
|
|
|
Illatos omlós csirke cukkinis tócsnival
|
A csirkét fogyasztás előtt 3-4 órával vékonyra szeleteljük, és a fokhagymás olajba forgatjuk, felöntjük annyi tejjel, hog... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.04 16:30
|
|
|
|
|
|
Húsgombóc paradicsomos gombával!
|
A fogyasztás előtti éjszaka a húsgombócot elkészítem.
A darált húst, fokhagymát tejet,zsemlemorzsát,tojást ,petrezselymet jól ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.09 22:07
|
|
|
|
|
|
Kápia paprikás sajtkrém.
|
A paprikákat mossuk meg, majd tegyük 200 fokos előmelegített sütőbe őket. Addig süssük, amíg a paprikák héja meg nem ég, láth... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.24 17:48
|
|
|
|
|
|
Sült csirkeszárny fűszeres mártással !
|
A sütőt előmelegítem 180 fokra.
A sót , borst, fokhagymaport összekeverem és ezzel dörzsölöm be a csirkeszárnyakat.
Berakom a... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.09 22:31
|
|
|
|
|
|
Jeges paradicsomleves
|
A paradicsomot, ecetet, olívaolajat, paradicsomlevet és cukrot elektromos keverővel egészen finomra mixeljük. Öntsük bele egy m... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.30 11:23
|
|
|
|
|
|
Tzatziki-sauce.
|
Az uborkán kívül tegyünk minden összetevőt turmixgépbe, és mixeljük amíg sima, egységes nem lesz. Ezután keverjük bele az ubork... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.29 12:46
|
|
|
|
|
|
Piramis
|
A krémhez a margarint kikeverjük a cukorral és kanalanként hozzákeverjük a tejben megfőzött és kihűlt pudingot.
A kekszdarát ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
darin
2012.04.08 19:26
|
|
|
|
|
|
|