|
Francia hagymaleves
|
A megtisztított vöröshagymát felkarikázom, a fokhagymát finomra aprítom és a vajon mindkettőt aranybarnára pirítom. Ezután lisz... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.01.08 14:17
|
|
|
|
|
|
Francia mákos krémes
|
A mézes lap hozzávalóiból 2 lapot sütünk,majd hagyjuk kihűlni.
A mákos piskótához a tojássárgájákat habosra kavarjuk az első,t... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.19 11:41
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves ementáli sajttal
|
Felfőzöm a Marhahúsleves kockákat kb. 1 liter lobogó vízben.
Karikákra vágom a hagymát, megdinsztelem forró olajon és megszór... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
hornoke
2013.12.11 14:15
|
|
|
|
|
|
Francia csokoládékrém
|
Gőz felett, alacsony tűznél olvasszuk fel a kockákra tört csokoládét(legalább 80%-os legyen a kakaótartalom). Amikor már krémes... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ildikobezsan
2013.12.03 13:40
|
|
|
|
|
|
Töltött virsli /hidegtál/
|
A tojásokat keményre megfőzzük és négy felé vágjuk, 4 cikket kapjunk. A virslit forró vízben pár percig melegítjük, majd hideg ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
baboseger
2013.10.20 22:34
|
|
|
|
|
|
Francia hagymás pite
|
A sonkát és a hagymát csíkokra vágjuk, pici olajon megpirítjuk.
A tojásokat felverjük,hozzáadjuk a tejszínt,pici borssal és a ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
zorsha
2013.10.11 20:51
|
|
|
|
|
|
Töltött tojás
|
A keményre főzött tojásokat megtisztítjuk, félbevágjuk, a sárgáját
kiszedjük és villával összetörjük, hozzáadjuk a tejfölhöz, ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ditke49
2013.09.11 17:22
|
|
|
|
|
|
Finomfőzelék
|
A finomfőzelék elkészítés egyszerűen a következő:
1. Veszünk 1 kg vegyes zöldségkeveréket, vagy francia saláta keveréket (fag... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.22 15:17
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves
|
a hagymákat megtisztítom megmosom a póréhagymát felkarikázom a vöröshagymát kettévágom és felszeletelem.a vajat felolvasztom eg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ii
2013.07.18 22:26
|
|
|
|
|
|
Franciasaláta
|
A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.)
Amikor az alaposan... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
adri787
2013.06.01 17:33
|
|
|
|
|
|
|