|
Pikáns rakott zöldbab.
|
A babot enyhén sós vízben főzd meg. A hagymát kockázd fel, a húst dobd rá, és alaposan megborsozva és sózva pirítsd fehéredés... |
2 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.15 09:11
|
|
|
|
|
|
Magyaros körömpörkölt
|
A megtisztított körmöket kuktafazékba rakom, majd gyengén sózott vízben olyan puhára főzöm, hogy a csontok kicsúszhassanak... |
7 komment
|
12 ember kedveli
|
torpvitez
2012.02.13 23:01
|
|
|
|
|
|
Töltött fasírt
|
Fasírt alapot készítünk: darált hús, áztatott zsemle, tojás, só, bors, pirospaprika, fokhagyma.
Sütőpapíron szétterítjük, és r... |
1 komment
|
29 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.28 04:57
|
|
|
|
|
|
Székelykáposzta
|
A káposzta levéből egy pohárnyit féreteszünk, majd egy kis vízzel átöblítjük, kinyomkodjuk a káposztát.
A sertésoldalast a cso... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 16:31
|
|
|
|
|
|
Kocsonya hagyományos módon
|
A húsféléket leperzselem, megkapargatom, megmosom. A zöldségeket megtisztítom. Egy nagy fazékban odateszem a megtisztított hús... |
3 komment
|
10 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.13 09:44
|
|
|
|
|
|
Kálvinista mennyország
|
Az alapanyagokat összegyúrom, majd lisztezett gyúrótáblán kinyújtom. Magas peremű tepsi szükséges. Kicsivel kisebb méretű lapok... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
paulina
2011.12.11 23:16
|
|
|
|
|
|
|