|
Fogas burgonyaágyon
|
A készítés előtti napon süllőket egy centiméterenként beirdaljuk, bekenjük mustárral, meghintjük borssal, meglocsoljuk a citro... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 14:00
|
|
|
|
|
|
Hajdinaleves-hússal--
|
A hagymát apróra vágjuk, és az olajon megpároljuk. A kockákra vágott húst is rászórjuk, majd a tisztított zöldségeket. Feleng... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.03 14:52
|
|
|
|
|
|
Göcseji sertésjava recept
|
sertésdiót 4 egyforma szeletre vágjuk, enyhén kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. Utána a zsíron a hús mindkét oldalát színesre ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
mank87
2012.01.03 14:29
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves
|
A fokhagymát apró kockákra, a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk; a vajon és az olajon lassú tűzön megdinszteljük.
Meghintjü... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 07:01
|
|
|
|
|
|
Újévi töltött malac...
|
A malacot kivül-belül megdörzsöljük citrommal, majd sóval.
Közben elkészítjük a tölteléknek valót .
A töltelékhez a h... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 13:13
|
|
|
|
|
|
Bácskai csirkemáj-pirított tarhonyával...
|
A tarhonyához a vizet felforraljuk. A hagymát nagyon apróra összevágjuk, majd egy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a hagymá... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:10
|
|
|
|
|
|
Fűszeres padlizsánkrém...
|
A padlizsánt megmossuk, majd sütőben 200 fokon puhára sütjük. Ezután kicsit pihentetjük, majd lehúzzuk a héját, és fakéssel p... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 06:05
|
|
|
|
|
|
Citromos fokhagymakrémleves...
|
A fokhagymát és a vöröshagymát megtisztítjuk. A gerezdeket kisebb darabokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk. A sárga és a z... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 05:35
|
|
|
|
|
|
Ínycsiklandó sajtkrémleves
|
A húsleveskockát belerakjuk kb. 2,5 liter vízbe, hogy feloldódjon. Ha ez megtörtént, belerakjuk a sajtokat.
Sóval, borssal fűs... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
agica77
2011.12.25 20:28
|
|
|
|
|
|
Fácánleves...
|
A konyhakész fácánt annyi hideg vízben tesszük fel főni, hpgy 1-2 ujjnyira ellepje. Amint felforr, leszedjük a habját, hozzáa... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.24 07:42
|
|
|
|
|
|
|