|
Karácsonyi rumpuncs
|
Öntsük a narancslevet, a teát és a rumot a vörösborhoz. Adjuk hozzá a fűszereket, a cukrot és az áfonyát.
Melegítsük föl forró... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.12.08 21:25
|
|
|
|
|
|
Gyors tejfölös fánk
|
Egy tálban simára keverjük a tojást az édesítővel (szorbit), a vaníliás cukorral, a tejföllel és a nagy csipetnyi sóval. Hozzáö... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
jolika66
2015.09.01 19:12
|
|
|
|
|
|
Palacsinta citromos-túrós
|
Minden hozzávalót tedd be a turmixgépbe, keverd simára. Az édesítőt és a citromlevet adagold saját ízlésed szerint. Egy teflono... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
noble
2015.07.04 09:32
|
|
|
|
|
|
Sárga túró
|
A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval keverd habosra. A tejet forrald fel, majd a tojásos masszát állandó kev... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.03.30 00:57
|
|
|
|
|
|
Hájas tészta
|
A hájat áztasd be hideg vízbe egy órára,ha ez letelt távolítsd el róla a hártyát,daráld le 10 dkg liszttel dolgozd össze,majd t... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.02 14:29
|
|
|
|
|
|
Ropogós csirkefalatok
|
Ha már járatos vagy a panírozásban, nem lesz nehéz dolgod: mielőtt nekiállnál a sütésnek, a csirkéket tisztítsd meg, majd klopf... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 23:22
|
|
|
|
|
|
Barackos panna cotta
|
A zselatint három-négy evőkanál vízzel keverd csomómentesre, majd add hozzá a tejszínt, a tejet, a cukrot és a vanília kikapart... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 14:54
|
|
|
|
|
|
Birsalmasajt
|
Kezdésként az almákat mosd meg jó alaposan, tisztítsd meg a nemkívánatos részektől, majd egy jó nagy lábasba darabolt bel... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 14:48
|
|
|
|
|
|
Almás kenyérfelfújt
|
A kenyérszeleteket - miután héjukat levágtuk - átlósan kettéhasítjuk; először vajjal, majd lekvárral megkenjük mind... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.04 15:32
|
|
|
|
|
|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
|