|
Mézes pulykacomb
|
A combot kicsontozom, az összekevert fűszerekkel bedörzsölöm, a csont helyére illesztem a csíkra vágott szalonnát meg a fokhagy... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:18
|
|
|
|
|
|
Gyors bableves virslivel
|
A zöldségeket a fokhagymával együtt megtisztítjuk, felkarikázzuk, a fokhagymát összezúzzuk, és egy kevés olajon megpároljuk. Rá... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
szofis
2011.12.12 18:50
|
|
|
|
|
|
SONKÁS, SAJTOS TEKERCS
|
3 dkg élesztőt felfuttatunk egy kis kanál cukorral kevés tejben, majd összegyúrjuk 50 dkg liszttel, 2 kiskanál sóval,
1 pupoz... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
marika4528
2011.12.12 16:27
|
|
|
|
|
|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Ak... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
Sajt tekercs
|
A Trappista sajtot kettévágni és 4 liter lobogó forró vízbe tenni és levenni a tűzhelyről. Fedő alatt 20 percig állni hagyjuk.
... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.12 04:49
|
|
|
|
|
|
Böjtös káposzta.
|
Az olajon megpirítom a vöröshagymát pár percig a rizst is,sóval,borssal, pirospaprikával ízesítem.Összekeverem a kockára vágott... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
pola62
2011.12.11 21:11
|
|
|
|
|
|
Hagymás rostélyos
|
A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk porcelántál... |
1 komment
|
41 ember kedveli
|
kocskiendre
2011.12.11 17:37
|
|
|
|
|
|
Csigapörkölt
|
Igazán a szép, nagy koranyári éticsiga alkalmas az elkészítésére. A csigákat tartsuk néhány napig fedeles kosárban, hogy a bélt... |
2 komment
|
22 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.11 17:03
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémleves cipóban.
|
A camembert sajtot felkockázzuk.
A krémsajtot egy lábosba belenyomjuk, és kevés tejszínben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a camem... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.06 06:42
|
|
|
|
|
|
|
Hercli
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
|
|
|
|
|