|
Hagymás-sonkás rakott hal...
|
A tonhalat sózzuk, borsozzuk és fűszerkeverékkel megszórjuk, félretesszük.
Egy tálat kivajazunk, aljára tesszük a császárs... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.24 07:59
|
|
|
|
|
|
Csülök pékné módra
|
A csülköt jól megmosom, majd mély lábosba teszem, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Jól megsózom, hogy a főzés során bes... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
gzax
2011.12.21 18:10
|
|
|
|
|
|
Főtt-sült fluta, avagy krumplipogácsa
|
A krumplit sós vízben megfőzöm.
Ha megfőtt összenyomom krumplinyomón.
Még forrón adok hozzá annyi lisztet, amennyit felv... |
1 komment
|
19 ember kedveli
|
margitanya
2011.12.11 22:04
|
|
|
|
|
|
Hagymás rostélyos
|
A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk porcelántál... |
1 komment
|
41 ember kedveli
|
kocskiendre
2011.12.11 17:37
|
|
|
|
|
|
Padlizsán-krém
|
A padlizsánokat megsütjük,ajánlott szénen sütni,ha megsültek egy tállal lefödjük,hogy gözölögjenek meg,mert könnyebb meghántani... |
2 komment
|
8 ember kedveli
|
farkas1945
2012.01.14 13:58
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos báránycsülök...
|
A báránycsülköket sózom, borsozom. Pár evőkanál mangalicazsíron vagy olívaolajon kérget sütök rájuk (2-3 perc minden oldalról)... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:09
|
|
|
|
|
|
|