|
Füstölt busa...
|
A sót elkeverem a citrom levével, és bedörzsölöm vele a halat. A só segít, hogy a felesleges víz távozzon a halból. Hagyom le... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.23 19:11
|
|
|
|
|
|
Mátrai betyár eldele
|
a hússzeleteket enyhén kiklopfolom besózom és borsozom,majd állni hagyom.A kolbászt és az uborkát a hagymát felkarikázom.Egy e... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 13:23
|
|
|
|
|
|
Húsos palacsinta-gombaszósszal-
|
Megpucolom, apró kockára vágom a hagymákat, felkockázom a paprikát és a paradicsomot, nagyobb kockákra vágom a húst, félbe és... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 18:28
|
|
|
|
|
|
Sütőtökös rétes...
|
A sütőtököt kevés sóval és a frissen reszelt szerecsendióval botmixerrel pürésítem. A sütőtök jellegzetes íze különösebben ne... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 11:27
|
|
|
|
|
|
Martini (ahogy én készítem)
|
5 l-es befőttes üveg, 1 kg rizs, 1,5 kg cukor, 1 citrom apróra vágva, 6 cm-nyi vaniliarúd 1 cm-es darabokban (vagy 4 csomag van... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.10 10:47
|
|
|
|
|
|
igazi Milka csoki házilag
|
Egy nagyobb tálban összekeverem a tejport a kakaóval és félreteszem. Elkeverem a puha vajjal a porcukrot, a vaniliás cukrot és ... |
4 komment
|
16 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.10 08:05
|
|
|
|
|
|
Tőkehalfilé sajttal
|
A halat leöblítem,majd leitatom róla a vizet. Citromlével meglocsolom és megszórom reszelt citromhéjjal. Ráreszelem a hagymát,m... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
mank87
2012.01.04 19:21
|
|
|
|
|
|
CSIRKENYÁRS ZÖLDSÉGES BUNDÁBAN !
|
A csirkemellet 2 x 2 cm darabokra felvágom, besozóm ,kicsit állni hagyom,majd a nyársakra felhúzom.
A tésztához a lisztet, só... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.31 15:04
|
|
|
|
|
|
GOMBÁVAL TÖLTÖTT BURGONYAFALATOK!
|
A burgonyát közepes nagyságúra felvágom és sós vízben puhára fözöm.A vizet leszűröm róla és áttöröm.Még melegen hozzákeverem a ... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.31 14:03
|
|
|
|
|
|
|