|
Karfiolos-sonkás tészta ,sajtszószban...
|
A tésztát és a rózsáira szedett karfiolt külön-külön megfőzzük sós vízben.
A sajtszószhoz a vajat felhevítjük, hozzáadjuk a ... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.24 09:13
|
|
|
|
|
|
Grillázs szelet...
|
A piskótához a sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd hozzátesszük a lisztet, a diót, a kakaóport és a sütőport. A kemény... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.24 04:16
|
|
|
|
|
|
Kolbászos pompos
|
Egy liter langyos tejet tálba öntünk, adunk hozzá cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt. Amikor megkelt, hozzátesszük a liszt n... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.22 00:32
|
|
|
|
|
|
Afrikai harcsafilé tokaji aszúban párolva
|
A harcsafilét felkockázzuk, sóval, őrölt borssal átforgatjuk, és kicsit pihentetjük.
A serpenyőben kevés olajat hevítünk.
Be... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:29
|
|
|
|
|
|
Barnasörös marhapite
|
A zsíron az apróra vágott hagymát világosbarnára pirítjuk.
A marhanyakat kis kockákra felvágjuk, és több részletben a hagymáh... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:11
|
|
|
|
|
|
Erdélyi borjútokány
|
1. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és kockákra vágjuk.
2. Az olajat a serpenyőbe öntjük, a húst kissé átsütjük benne, ho... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
margitanya
2012.01.13 08:47
|
|
|
|
|
|
Jénaiban sült brokkoli...
|
A szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzátesszük a nagyobb kockákra vágott hagymát, és pár perc alatt puhára pirítjuk az egésze... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 14:13
|
|
|
|
|
|
Farsangi fánk...
|
Kevés langyos tejjel, cukorral, liszttel és az élesztővel kovászt készítünk. Közben a porcukrot és a tojássárgáját jól kikeve... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.03 14:28
|
|
|
|
|
|
Empanada
|
A mazsolát tíz percig forró vízben áztatjuk, lecsöpögtetjük. A töltelékhez a hagymát, az olívaolajat és a levest vagy vizet egy... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
robertoc12hu
2011.12.29 17:43
|
|
|
|
|
|
Újévi töltött malac...
|
A malacot kivül-belül megdörzsöljük citrommal, majd sóval.
Közben elkészítjük a tölteléknek valót .
A töltelékhez a h... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 13:13
|
|
|
|
|
|
|