|
Májkrémes melegszendvics
|
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, és kanállal megkenjük kenyereket. Beborítjuk 1-1 szelet kenyérrel, majd melegszendvicssütőbe... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.13 10:29
|
|
|
|
|
|
Sörös gulyás
|
Egy lábasban/magas falú serpenyőben felolvasztott zsírban üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát.
Hozzáadjuk a f... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.10 15:32
|
|
|
|
|
|
Kelbimbósaláta.
|
Megtakarítottam és enyhén sós vízben megfőztem a kelbimbót, majd szűrőben alaposan lecsepegtettem.
Közben egy tálkában össz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.16 21:50
|
|
|
|
|
|
" Ízek orgiája " steak.
|
A húst lehártyázzuk, majd a rostjaira merőlegesen 4 szeletre vágjuk, a színes borssal beszórjuk.
Egy jó erős nejlonzacskób... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.06 14:55
|
|
|
|
|
|
Gyöngyös húsgombócok .
|
Öntsük fel a rizst bőségesen vízzel, hagyjuk benne 2 órára, majd szűrjük le.
A darált húsokat jól dolgozzuk össze az összevá... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.05 15:29
|
|
|
|
|
|
zöldbabpörkölt
|
Fél kilogramm sertéshúsból pörköltalapot készítünk.Mikor a hús félig megfőtt,hozzáadunk1 kg.kicsire tördelt zöldbabot.Ha kell,... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.17 10:29
|
|
|
|
|
|
Tiszai halászlé-bográcsban-
|
Először is tüzet gyújtunk, majd elkészítjük az alaplevet. A zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáad... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.16 14:42
|
|
|
|
|
|
Padlizsánkrém piritósra !
|
Az olajat felhevítem , és a hámozott , kockára felvágott hagymát megpiritom rajta.
Ha már jó a hagyma, akkor teszem rá a hámoz... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.14 22:41
|
|
|
|
|
|
Csicseriborsó fasírt
|
A csicseriborsót egy éjszakán át hideg vízben áztatjuk. Másnap friss vízben tesszük fel főni. Mellédobjuk az egyik fej, megtisz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.15 09:01
|
|
|
|
|
|
Darált hússal töltött gomba
|
A gombákat megmossuk, a kalapjából minden barna részt kivágunk. A szárát óvatosan kicsavarjuk, vigyázva, nehogy a kalapja szétt... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
cocco
2012.05.18 09:54
|
|
|
|
|
|
|