|
A legfinomabb Szilvás Gombóc
|
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és kifőzzük.
Leszűrjük, összetörjük, hagyjuk kicsit kihűlni. Félbevágjuk, és kimagozzuk ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.08.03 22:28
|
|
|
|
|
|
Karamellás habroló
|
Nyújtsuk ki a tésztát lisztezett felületen 3 mm vastag, 50 x 30 cm-es téglalappá. Vágjuk 2 db 25 x 30 cm-es téglalapra, kenjük ... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.18 11:52
|
|
|
|
|
|
Kókuszkocka csokikrémmel töltve
|
A 8 tojásból, a 8 kanál lisztből és a 8 kanál cukorból a sütőporral piskótát sütünk. A kihűlt piskótát lapjával kettévágjuk.
... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 23:49
|
|
|
|
|
|
Húsvéti sárga túró
|
A tejet felteszem melegedni egy csipet sóval, a cukorral, a mazsolával, a reszelt citromhéjjal és a vaníliás cukorral. A tojás... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.20 21:09
|
|
|
|
|
|
Kávés-kókuszos szelet
|
A tésztához a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a lisztet. Sütőpapírral borít... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.03 11:10
|
|
|
|
|
|
Karamellás szelet
|
A liszthez hozzákeverjük a szódabikarbónát, majd hozzáadjuk a margarint és az ujjbegyünkkel összemorzsoljuk. Ezután hozzákever... |
1 komment
|
19 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.09.30 22:37
|
|
|
|
|
|
Körtés, duplacsokis, karamellás brownie
|
A sütőt 160 fokra előmelegítjük, a formát sütőpapírral béleljük, úgy, hogy két szembelévő oldalán túllógjon a papír. (Ennél... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.09.24 15:27
|
|
|
|
|
|
Hajrá leves
|
Megtisztítjuk a zöldségeket. A burgonyát nagyobb kockákra vágjuk, a répaféléket vékonyan felkarikázzuk, a spárgát kb. 0,5 cm-es... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.09.01 18:19
|
|
|
|
|
|
Aszpikos tojás
|
Főzd meg a tojásokat, vágd fel apró kockákra a kaliforniai paprikákat és az uborkát. Fogj egy őzgerinc formát (az enyém 10×31 c... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
noble
2015.07.04 08:25
|
|
|
|
|
|
|