|
Szilvásgombóc
|
A burgonyát héjában megfőzöm, meghámozom, áttöröm. Hozzáadom a lisztet, a sót, a tojást, a margarint, jól összedolgozom. Liszte... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
eva23
2014.09.22 14:17
|
|
|
|
|
|
Mandulás kiflik
|
A margarint szoba hőmérsékletűre melegítjük, hozzáadunk egy csipet sót, a porcukor felét, a vaníliás cukrot, és habosra kever... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.18 13:12
|
|
|
|
|
|
Juhtúros pogácsa
|
A lisztet a zsiradékkal és a juhtúróval jól elmorzsolom, majd a 3 deka élesztőt, sót belemorzsolom és 1 egész tojással összedol... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
francesca
2014.01.07 14:15
|
|
|
|
|
|
Csirkés-zöldséges töltött cukkini
|
Az olívaolajat egy nagyméretű ragus serpenyőben sercenésig melegítjük.
Belerakjuk a 3 fej vastag karikára vágott vöröshagymát,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
csdavid30
2013.08.06 17:33
|
|
|
|
|
|
Csikós tokány
|
Az olajon megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, elkeverjük benne a piros paprikát és beletesszük a kisujjnyi hosszúságúra és késh... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
birann
2013.08.06 12:56
|
|
|
|
|
|
Cimetkrofni
|
Az 1 kg lisztbe teszünk 6 tojássárgáját, csipetnyi sót. 6 dl tejfölbe elkeverünk 2 kanál cukrot, majd ebben felfuttatunk 5 dkg ... |
2 komment
|
2 ember kedveli
|
moncsika77
2013.06.07 13:32
|
|
|
|
|
|
Gombás borjútokány.
|
A húst kisujjnyi, a szalonnát keskeny csíkokra, a vöröshagymát, fokhagymát finomra aprítom, a gombát szeletelem, a paradicsom... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.23 15:19
|
|
|
|
|
|
Sajtos rúd másként
|
A lisztet,margarint, juhtúrót erősen sózva összegyúrjuk, és kisujjnyi vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megkenjük tojásfehérjével... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mandika48
2012.02.12 22:39
|
|
|
|
|
|
Nektarinos rizshasáb
|
A vaníliarudat hosszában felvágjuk, késheggyel kikaparjuk belőle a pépet, melyet a rúddal, valamint a cukorral és a megsikált c... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
cila1
2012.02.10 19:50
|
|
|
|
|
|
Cukkinis-padlizsános tekercs...
|
Készítünk egy lecsószerű alapot. Mindent nagyon-nagyon vékonyra és hosszúkásra vágunk. A cukkini- és padlizsánszeleteket a zö... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 07:05
|
|
|
|
|
|
|