|
Tepsis húsos burgonya
|
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk, majd rátesszük a kockákra vágott húst és kicsit megpirítjuk.
Kevés vízzel f... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
csordasne
2013.11.26 06:33
|
|
|
|
|
|
Konyakos,mandulás kacsacombok vajas spárgával
|
A pulykamellet ledaráljuk,majd hozzáadjuk a felkockázott gombát,a durvára vagdalt mandulát,a csíkokra szelt marhanyelvet és a ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.26 11:24
|
|
|
|
|
|
Lőrinci húsleves
|
A húst és a csontot megmossuk, a zöldségeket megpucoljuk, a zöldeket összekötjük. A megfelelő nagyméretű fazékba a húst és a di... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
pokollady
2013.11.25 13:39
|
|
|
|
|
|
Roston busa édesburgonyával
|
Az édesburgonyát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A filéket felszeleteljük és fűszere... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szonoczky
2013.11.24 22:36
|
|
|
|
|
|
Citromos meggyes krémleves
|
A fűszerekből kivonatot készítünk és belefacsarjuk a citrom levét is. A gyümölcsöt szétturmixoljuk és igény szerint leszűrjük. ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
amentida
2013.11.24 13:34
|
|
|
|
|
|
Pulykaragu májas burgonyagombóccal
|
A húst megmossuk,apróra vágjuk,és kevés sós vízben megfőzzük .Leszűrjük és leöblítjük hideg vízzel.A vöröshagymát apróra vágjuk... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.19 17:50
|
|
|
|
|
|
Zöldséges sügér
|
A rizset fél órára sós vízben feltesszük főni. Mikor elkészült leszűrjük.
Közben a sárgarépát meghámozzuk és 15 percig sós ví... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.11 09:52
|
|
|
|
|
|
Gyümölcs forró csokival
|
Megmossuk a gyümölcsöket. A körtét felkockázzuk. Meglocsoljuk a fél citrom levével, hogy ne barnuljon meg. Leszemezzük a szőlőt... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nemarika
2013.11.08 19:31
|
|
|
|
|
|
Forró csoki
|
1,5 liter vizet felforralunk 15 dkg cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel. 2 ek. kukoricalisztet enyhén megpirítjuk és beleöntjük f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
nemarika
2013.11.08 19:36
|
|
|
|
|
|
Scsí
|
A marhahúst lemossuk,és hideg vízbe főni tesszük,majd habját leszedjük és bezöldségeljük. Sóval ,borssal fűszerezzük,majd ha ké... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.08 13:37
|
|
|
|
|
|
|