|
Főtt marhahús -áfonyás szilvaszósszal-
|
Marhahúslevest főzök, amibe fehérpecsenye szeleteket teszek, majd ha a leves elkészült, kiveszem belőle.
A mártáshoz a fag... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:48
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos báránycsülök...
|
A báránycsülköket sózom, borsozom. Pár evőkanál mangalicazsíron vagy olívaolajon kérget sütök rájuk (2-3 perc minden oldalról)... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:09
|
|
|
|
|
|
Empanada
|
A mazsolát tíz percig forró vízben áztatjuk, lecsöpögtetjük. A töltelékhez a hagymát, az olívaolajat és a levest vagy vizet egy... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
robertoc12hu
2011.12.29 17:43
|
|
|
|
|
|
Isteni finom marhahús leves
|
A velős csontos húst oda tesszük vízbe főni .Miután felfőtt nagyon kicsi lángon 2 órát főzzük.Közben a habját leszedjük,hogy a... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.26 12:18
|
|
|
|
|
|
|