|
Gyermekcsemege tallér
|
A lisztet a sütőporral, a kakaóval, a sóval és a fahéjjal összeforgatom. A tojásokat a kétféle cukorral fehéredésig keverem, ez... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szilnora
2014.08.31 13:43
|
|
|
|
|
|
Narancsos csokis keksz
|
A csokoládét finomra reszeljük (az is jó, ha diódarálóval megdaráljuk). A lisztet a sütőporral és a sóval összeforgatjuk, a Ram... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
yukiii96
2013.03.22 14:13
|
|
|
|
|
|
Isler
|
A hozzávalókat kimérjük, összedolgozzuk.
Jól meglisztezett deszkán 3-5 mm-esre nyújtjuk, korongokat szaggatunk belől... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:27
|
|
|
|
|
|
Alma pongyolában
|
1:Az almákat megmossuk,meghámozzuk,és a magházukat kivágjuk.
A citromlevet a cukorral meg a fahéjjal összekeverjük,és az almák... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.29 11:50
|
|
|
|
|
|
Pizza-csiga
|
1:A vizet és az olajat 37 fokra melegítjük.Az élesztőt egy tálba morzsoljuk,és egy kevés olajos vízzel elkeverjük.
2:A folyadé... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.29 09:54
|
|
|
|
|
|
Étcsokoládés-torta
|
1:A tészta elkészítéshez a vajat a cukorral és a sóval habosra keverjük,majd habverővel a tojást beledolgozzuk,és addig verjük,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.28 11:45
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémmel töltött pogácsa
|
A tésztához a lisztet a rámával ,a sóval,a pirospaprikával és az élesztővel elmorzsoljuk.A reszelt sajtot belekeverjük,majd a t... |
2 komment
|
15 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.07 23:37
|
|
|
|
|
|
Az igazi Bécsi fánk
|
A lisztet, az élesztőt, a cukrot, a sót és a citromhéjat egy tálban összekeverjük, majd a tejet, a Ramát, a tojásokat és a rumo... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
julia28
2012.06.12 14:16
|
|
|
|
|
|
Francia krémes
|
A tésztát szobahőmérsékleten majdnem teljesen fölengedjük, majd enyhén meglisztezett gyúrólapon két, egyenként kb. 0,5 cm vasta... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:40
|
|
|
|
|
|
Karamellás, mandulás kalács
|
1. A tejet a cukorral és a margarinnal addig melegítjük, míg az utóbbiak fölolvadnak benne. Ha már csak langyos, az élesztőt be... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 14:33
|
|
|
|
|
|
|