|
Kairói csirkeragu
|
A hagymát apróra vágva kevés olajon megfuttatjuk. A csirkemellet apró kockákra vágva megpirítjuk.
Az olajbogyó levében megpá... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:55
|
|
|
|
|
|
Töltött kacsanyak...
|
A hagymát apró kockára vágjuk, olajon üvegesre dinszteljük, beletesszük a gombát, a darált húst, ízlés szerint fűszerezzük sóva... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 10:18
|
|
|
|
|
|
Savanyú káposztás sztrapacska...
|
A savanyú káposztát kimossuk, kinyomkodjuk és
apróbbra vagdossuk.
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk és kisütjük, a... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 08:23
|
|
|
|
|
|
Tepsis húsos burgonya...
|
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk, majd rátesszük a kockákra vágott húst, kicsit megpirítjuk. Kevés vízzel fe... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:59
|
|
|
|
|
|
Hajdinaleves-hússal--
|
A hagymát apróra vágjuk, és az olajon megpároljuk. A kockákra vágott húst is rászórjuk, majd a tisztított zöldségeket. Feleng... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.03 14:52
|
|
|
|
|
|
Almás krémes
|
A hozzávalókat összegyúrjuk és egy tepsi hátulján 3 lapot sütünk belőle.
Közben a tölteléket elkészítjük: a hozzávalókat simá... |
2 komment
|
45 ember kedveli
|
cecylia
2011.12.31 18:34
|
|
|
|
|
|
Fűszeres padlizsánkrém...
|
A padlizsánt megmossuk, majd sütőben 200 fokon puhára sütjük. Ezután kicsit pihentetjük, majd lehúzzuk a héját, és fakéssel p... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 06:05
|
|
|
|
|
|
Csőben sült brokkoli...
|
A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk, és kevés vízben megpároljuk. (A mélyhűtöttet nem
kell előtte felengedni.)
Egy t... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 05:08
|
|
|
|
|
|
Csirkemell gyümölcsmártásban
|
A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A rebarbarát megmossuk, leszálkázzuk... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2011.12.22 13:31
|
|
|
|
|
|
Legényfogó leves
|
Az olajon aranybarnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az u... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:24
|
|
|
|
|
|
|