|
Csípős-pikáns csirkeszárnyak.
|
A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, majd a megtisztított, megpörkölt csirkeszárnyakat egyenként alaposan megkenjük vele, m... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.23 05:07
|
|
|
|
|
|
Örmény májas zöldségleves !
|
Kb: 1.5 liter vizet felforralok a leveskockákkal,beledobom a megtisztított , felkockázott zöldséget és elkezdem főzni.
Az apró... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.06 22:59
|
|
|
|
|
|
Marokkói csirkekebab!
|
Az apróra vágott hagymát, fokhagymát és az újhagymát kevés olajon megpirítom.
Egy tálban a darálthússal összekeverem.
A kömén... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.03 21:45
|
|
|
|
|
|
Csirkés húskuglóf pikáns burgonyakrokettel
|
A csirkemellet csíkokra, a füstölt tarját apróra vágjuk. A kuglóf formát margarinnal jól kikenjük, majd a bacon szeleteket úgy ... |
0 komment
|
19 ember kedveli
|
szuszkai
2012.04.19 20:23
|
|
|
|
|
|
Fecskefészek !
|
A húsból 4 egyforma nagyságú zsebes szeletet vágok,hogy tölteni tudjam.Mindegyik második szeletnél vágom végig.
A medvehagymát... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:19
|
|
|
|
|
|
Benedikt-tojás (Benedek-tojás)
|
Félbevágjuk a zsemléket, kicsit meg is piríthatjuk a belső felüket. A sonkát a zsömle alsó felére fektetjük, a felső zsömlefél ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kgyt
2012.03.23 22:51
|
|
|
|
|
|
Gombás olívás csirke !
|
az egész csirkét úgy darabolom fel ,mint amikor pörköltet készítek
Kicsit sózom és borsozom majd olajon megpirítom.
A hagymát... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ibolya58
2012.03.16 23:18
|
|
|
|
|
|
Csángó gulyás !
|
A húst kockákra vágom. A felhevített olajon üvegesre piritom a megtisztított és apróra vágott vöröshagymát, majd a tűzről lehúz... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.25 13:10
|
|
|
|
|
|
Tojásos sóskaleves recept
|
A vajat a liszttel habzásig hevítjük, majd felöntjük a közben megmelegített tejjel. Folytonosan kevergetve, kis lángon, 10 perc... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edina1001
2012.02.19 18:35
|
|
|
|
|
|
Szarvaskolbász egyszerűen
|
A húsokat és a zsírszalonnát csíkokra vágjuk, majd nagylyukú darálón ledaráljuk. Az így kapott darálthúst összekeverjük a kétfé... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:08
|
|
|
|
|
|
|