|
BROKKOLIKRÉMLEVES
|
a megtisztított és felvágott zöldségeket feltesszük főni
amikor megfőttek, néhány brokkolirózsát félreteszük, leszűrjük a vize... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.02 12:55
|
|
|
|
|
|
LENCSELEVES
|
a megtisztított zöldségeket lereszeljük
az olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát
rászórjuk a zöldségeket... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.02 11:05
|
|
|
|
|
|
PULYKALEVES
|
a hozzávalókat egészben feltesszük főni
amikor a hús félig megpuhult, leszűrjük a levest
hagymát kidobjuk, a többi zöldséget ... |
2 komment
|
2 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.02 11:02
|
|
|
|
|
|
Zöldbableves
|
a fuszulykát megtisztítjuk(a végeit lecsipegetjük) és kisebb darabokra törjük
olajon megpároljuk a hagymát és a murkot, rátess... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.21 10:46
|
|
|
|
|
|
Padlizsános zakuszka
|
megsütjük fémlapon, nyílt lángon vagy sütőben a padlizsánokat, a paradicsompaprikát és a kápiát
megpucoljuk lehúzzuk a héjuka... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 11:22
|
|
|
|
|
|
Lucskos káposzta másképpen
|
A húst kockákra vágjuk, kevés sóval, borssal feltesszük főni
hozzáadjuk az apróra vágott hagymát
a szalonnát egészben hagyva ... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 11:14
|
|
|
|
|
|
Hagymatokány
|
A hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonos... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Zöldpaszulycsorba
|
megpucoljuk és felvágjuk a zöldségeket
a hagymát egészben hagyjuk, meglyukasztgatjuk
a paszulyt a hagymával kevés sóval felte... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:11
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alum... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
|