|
Málna lekvár
|
A málnát még a ládában (vagy szűrőben, mennyiségtől függ) nem túl erős, permetező vízzel megmosom és hagyom lecsepegni, száradn... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.03 16:28
|
|
|
|
|
|
Magozott meggybefőtt
|
A gondosan átválogatott, megmosott meggyet üvegekbe rakom. Közben arányosan elosztom közöttük a cukrot. Annyi szódavízzel öntöm... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.09.29 17:36
|
|
|
|
|
|
Cseresznye-szirupban-
|
A kimagozott és megmosott cseresznyét megszárítom papírtörlővel. A cukrot és a vizet elkezdem egy lábosban főzni, még mielőtt f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.14 11:12
|
|
|
|
|
|
Epres rebarbara lekvár
|
A gyümölcsöket megmosom, az epret négyfelé a rebarbarát hámozás után szeletekre vágom fel.
Egy magasfalú edénybe a gyümölcsök... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.06 22:46
|
|
|
|
|
|
|