|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alum... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós aprópecsenye
|
A húst mossuk meg, és vágjuk szeletre, majd vékony csíkokra.
A szalonnát vágjuk apró kockákra, a hagymát pucoljuk meg és k... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.06 18:41
|
|
|
|
|
|
Sült császáros gomba felfújt
|
A tészta hozzávalóit egy keverőtálba tesszük és kézzel összegyúrjuk. Minél gyorsabban dolgozunk, a tészta annál omlósabb lesz. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.23 15:59
|
|
|
|
|
|
Vadász- nokedli
|
A lisztből, 3 tojásból, vízből és kevés sóból nokedli tésztát keverek, közben enyhén sós vizet forralok egy nagyobb edényben.
... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
feviroza
2014.11.13 11:59
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken roston
|
A húst kissé kiverem, és a szeletek szélét bevagdosom, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat, a ... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
feedivion
2014.09.29 15:35
|
|
|
|
|
|
Borsos tokány paradicsompürével
|
A húst fél cm vastag csíkokra vágom és jól megmosom. Az apróra vágott hagymát aranybarnára pirítom, beleteszem a finomra vágott... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.08.31 20:18
|
|
|
|
|
|
Töltött csirke palóc módra
|
A megtisztított csirkéről leválasszuk a nyakat, a lábat és a szárnyvégeket. A farán lévő részt, a végbéltájékot kivágjuk, kives... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
vegyeleszre
2014.02.16 01:00
|
|
|
|
|
|
Marshall máj
|
A májat lemosom, alaposan leitatom róla a vizet és felszeletelem. A szalonna szeleteket ropogósra sütöm, majd kiszedem a zsírbó... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eva23
2014.01.26 17:09
|
|
|
|
|
|
Serpenyős rakott burgonya
|
A megmosott burgonyát egészben feltesszük főni.
Míg fő, a bacont csíkokra vágva 1 evőkanál étolajjal serpenyőben félig megsütj... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartfaiandrea
2014.01.11 19:30
|
|
|
|
|
|
Csirkecomb sós burgonyával
|
Az egész csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, majd szárnyas fűszersóval jól bekenjük mindenhol. Egy tepsibe beletesszük a zsírt, ma... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szonoczky
2014.01.09 16:58
|
|
|
|
|
|
|