|
Részeges nyúl
|
Karikákra vágjuk a zöldséget és a hagymát. A vörösborban a fűszerekkel ízesítve puhára főzzük, majd kihűtjük.
Lehártyázzuk é... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
barklara
2018.02.11 20:44
|
|
|
|
|
|
Dorozsmai molnárponty
|
1. A halszeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, fél órára besózzuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finom... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:37
|
|
|
|
|
|
HARCSÁS SAVANYÚ KÁPOSZTA
|
A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, a pörcöt eltávolítjuk, majd megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát a viss... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:31
|
|
|
|
|
|
Kemencés harcsa egészben
|
Veszek a halászoktól egy 3kg-os folyami harcsát, majd megtisztítom. Sózom, borsozom, friss bazsalikommal, rozmaringgal besz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.08.06 10:41
|
|
|
|
|
|
Lucskos káposzta másképpen
|
A húst kockákra vágjuk, kevés sóval, borssal feltesszük főni
hozzáadjuk az apróra vágott hagymát
a szalonnát egészben hagyva ... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 11:14
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi slambuc bográcsban
|
A hortobágyi slambuc bográcsban úgy készül, hogy a kockára vágott füstölt szalonnát lepirítjuk.
Ha szeretnénk, kisze... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.15 15:38
|
|
|
|
|
|
Gombás-krémsajtos töltött batyu
|
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát és egy órát meleg helyen kelesztjük.
... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 21:27
|
|
|
|
|
|
Serpenyős csirke
|
A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a pirospaprikát és egy gerezd zúzott fokhagymát. Alaposan összeke... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.04 12:05
|
|
|
|
|
|
|