|
Vörösboros őzpörkölt.
|
A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom az inaitól megtisztított, felkockázott szarvast. S... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:01
|
|
|
|
|
|
Vörösboros marhalábszár szegfűszeggel...
|
A vöröshagymát olajon üvegesre dinszteljük, vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott lábszárat és a hozzávalók... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 08:06
|
|
|
|
|
|
Vörösboros resztelt csirkemáj...
|
Az olívaolajon egy mély serpenyőben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és ... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.24 09:03
|
|
|
|
|
|
Csülök pékné módra
|
A csülköt jól megmosom, majd mély lábosba teszem, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Jól megsózom, hogy a főzés során bes... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
gzax
2011.12.21 18:10
|
|
|
|
|
|
Vaddisznópörkölt vörösborral
|
A megmosott vaddisznó húst újjnyi széles kockákra vágjuk, és vízben 10 percet állni hagyjuk, amelybe egy kávéskanál ecetet öntü... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
xamada
2011.12.13 22:30
|
|
|
|
|
|
Vörösboros puncs
|
Felforralunk 7,5 dl vizet, leforrázzuk vele a teát, és 4 percig állni hagyjuk. A narancsot megmossuk, meghámozzuk, a héjával me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:29
|
|
|
|
|
|
|