|
Mokka torta
|
1.A piskótát elkészíthetjük egy nappal vagy napokkal korábban is. A trükkje nagyon egyszerű, ha kihűlt, csomagoljuk be, hogy ne... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
pri
2013.02.02 07:14
|
|
|
|
|
|
Zellerkrémleves
|
A zellert és a sárgarépát meghámozzuk, felszeleteljük (zellert hosszúkás darabokra, a sárgarépát karikákra). A felaprítot... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:41
|
|
|
|
|
|
Nutellás muffin
|
A nutellából szedünk ki egy tálba kb. fél üvegnyit, és lehűtjük. Ha teljesen megkeményedett a hűtőben, karalábévájóval 12... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:24
|
|
|
|
|
|
Guinness torta
|
Előmelegítjük a sütőt (4-es fokozat), majd kivajazunk, és kipapírozunk egy kapcsos tortaformát.Egy nagyobb lábasban melegíteni ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.12 21:54
|
|
|
|
|
|
Házi paradicsomlé
|
A megmosott paradicsomot apróra szeleteljük.Lassú tűzön egy órán át főzzük,majd átpasszírozzuk. Visszatesszük a tűzre a papriká... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.10.04 21:49
|
|
|
|
|
|
A Magnum Coco-Choco Shake.
|
Adagoljuk a tejet, a kókuszreszeléket, és a Magnumot a turmixgépbe. Turmixoljuk össze, majd adjuk hozzá a tejszínt, a rumot és ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.22 18:47
|
|
|
|
|
|
Petrezselymes csiperkegomba.
|
Először elkészítjük a petrezselymes öntet alapját: 2 gerezd fokhagymát megpucolunk és felaprítunk.
A petrezselymet megmossuk,... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.31 10:38
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémleves cipóban.
|
A camembert sajtot felkockázzuk.
A krémsajtot egy lábosba belenyomjuk, és kevés tejszínben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a camem... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.06 06:42
|
|
|
|
|
|
Almafelfújt
|
A sütőt melegítsük elő 180 °C-ra (gázsütőn 4-es fokozat).
Az almákat hámozzuk meg, magházukat vágjuk ki, és robotgépben pürésí... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.10 11:55
|
|
|
|
|
|
Fahéjas tejberizs eperrel
|
Lábasba öntjük (ha van, vaslábasba) az egyik zacskó epret és a szedret, addig főzzük, míg lekvár állaga nem lesz (25-30 perc), ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:29
|
|
|
|
|
|
|