|
kovászos ubi télre kólás flakonban
|
Én így szoktam elrakni télire,,,lehet ismeritek a recit,,,de lehet lesz olyan aki nem
Két literes kólás üvegekbe teszem az u... |
2 komment
|
25 ember kedveli
|
alex58
2015.07.05 10:49
|
|
|
|
|
|
Eperlekvár cukor nélkül
|
Az epret feltesszük egy lábasban a tűzhelyre.
A nyírfacukrot elvegyítjük a pektinnel és a citromsavval, hozzákeverjük az eperh... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
noble
2015.05.25 10:48
|
|
|
|
|
|
Pávaszem süti
|
Kiszabom a sütőpapírokat, az egyiket a tepsi aljára fektetem, a másikra tűvel kicsi lyukakat szúrok szerteszét (mint mikor vill... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.18 10:13
|
|
|
|
|
|
Kelkáposztás zöldségleves
|
Az összes zöldséget megmossuk, megtisztítjuk, és feldaraboljuk. (A kelkáposztából vágjuk ki a torzsát és a nagyobb ereket!) Egy... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.11 11:32
|
|
|
|
|
|
ARANYÉRMES
|
30(45) dkg lisztbe elmorzsolunk 6 dkg zsírt. Beleteszünk 5 dkg kakaót, 15 dkg porcukrot , 1(2) db tojást, 4 kanál langyos tejb... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.24 21:17
|
|
|
|
|
|
Darált erőspaprika
|
A paprikákat megmosom és levágom a szárait, majd beledobálom a robotgépbe.
Teljesen apróra darálom a paprikákat, majd beletes... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feedivion
2014.09.15 16:32
|
|
|
|
|
|
Tejszínes-currys lasagne
|
A hagymát üvegesre pirítom, teszek hozzá apróra vágott zellerlevelet és összekeverem.
Sóval, borssal, curryporral ízesítem, m... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
hornoke
2014.06.22 23:10
|
|
|
|
|
|
Rablóhús csirkemellből
|
A kicsontozott csirkemellet megmosom, apró szeletekre vágom. A bacont felszeletelem, a cukkinit meghámozom, megmosom és karikák... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
blackandi
2014.01.12 18:55
|
|
|
|
|
|
Almás krémes ahogy én csinálom
|
Az almát meghámozom,magházukat eltávolítom és vékony szeletekre vágom.Egy sütőpapírral bélelt 25x35 cm magas falú tepsi alját t... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.09 11:20
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
|