|
Tejfölös rizottó
|
A vaj felét és az olívaolajat felhevítem, a felaprított hagymát, a fokhagymát és a lereszelt zellert megdinsztelem. Beleszórom ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2014.02.03 13:56
|
|
|
|
|
|
Erdélyi juhtúrós gombócleves
|
A tojást felverjük,majd belekeverjük a búzadarát 1 evőkanál lisztet ,a juhtúró felét és félretesszük.A másik kanál lisztet a va... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.17 08:57
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves
|
A megtisztított vöröshagymát felkarikázom, a fokhagymát finomra aprítom és a vajon mindkettőt aranybarnára pirítom. Ezután lisz... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.01.08 14:17
|
|
|
|
|
|
Zöldséges-sonkás aszpik
|
Melegítsük fel az erőlevest és keverjük el benne a zselatint.Habverővel jól keverjük el A levet fűszerezzük ízlés szerint sóval... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.06 13:49
|
|
|
|
|
|
Lencse főzelék
|
A főzelékhez:Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk,ehhez hozzáadjuk a foghagymát churry pasztát és néhány perc... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.30 12:05
|
|
|
|
|
|
Brokkolis pulykamell
|
A brokkolit rózsáira szedjem. A pulykamellet csíkokra vágom és vajon megpirítom, majd fűszerezem. Közben, párolóedényben megpár... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
francesca
2013.12.22 14:09
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsasült
|
A kacsa aprólékát levágjuk,a belsőséget megtisztítjuk.A kacsát sóval,borssal bedörzsöljük a megtisztított félbevágott hagymát a... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.18 14:23
|
|
|
|
|
|
Csiperkegomba krémleves
|
A gombát és a hagymát vágjuk szeletekre és egy lábasban kevés forró olajon pirítsuk át. Öntsük le a forró levessel és tegyük be... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2013.11.27 14:12
|
|
|
|
|
|
Chilis zellerkrémleves
|
A zeller leveleit lecsipkedjük, félretesszük.A répát, a zellergumót, a krumplit megpucoljuk, megmossuk.Egy kanál olajon az össz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bozso35
2013.10.27 17:04
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
|