|
pezsgő gyümölcs
|
A gyümölcsöket karikára vágjuk.A pezsgőt egy bólés tálba öntjük,a gyümölcsdarabokat és a jégkockát a pezsgőbe tesszük.15 perc u... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
guszti23
2012.04.11 20:36
|
|
|
|
|
|
Padlizsán-krém
|
A padlizsánokat megsütjük,ajánlott szénen sütni,ha megsültek egy tállal lefödjük,hogy gözölögjenek meg,mert könnyebb meghántani... |
2 komment
|
8 ember kedveli
|
farkas1945
2012.01.14 13:58
|
|
|
|
|
|
Göngyölt karaj
|
A húst hosszú pengéjű éles késsel csigavonalban úgy vágom fel, hogy jó nagy húslapot kapjak. Megsózom, megborsozom. Elosztom ra... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:58
|
|
|
|
|
|
Boros pecsenye
|
A zsemléket a fehérborba áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és összekeverjük a szeletekre vágott, olajban megpárolt gombával, a p... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.05 10:01
|
|
|
|
|
|
Túrós zserbó ...
|
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a masszát három részre osztjuk. 2/3-ába kakaóport szórunk. Zsírozott tepsibe először a kin... |
2 komment
|
119 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.23 13:07
|
|
|
|
|
|
Diós-habos sütemény
|
4 db tojás sárgáját, 20 dkg porcukrot, 10 evőkanál vízzel jól kikeverem, beleszórok 15 dkg darált diót, 20 dkg lisztet, 1 csoma... |
3 komment
|
86 ember kedveli
|
isti53
2011.12.18 07:06
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a f... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
muranyinikola
2016.05.24 11:40
|
|
|
|
|
|
Almás szelet
|
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd a kimért liszthez hozzákeverjük a sütőport. Az almákat lereszeljük és kinyomkodju... |
3 komment
|
10 ember kedveli
|
eva23
2014.09.29 18:24
|
|
|
|
|
|
|