|
HARCSÁS SAVANYÚ KÁPOSZTA
|
A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, a pörcöt eltávolítjuk, majd megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát a viss... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:31
|
|
|
|
|
|
HAGYMATOKÁNY
|
a hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonos... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.03 12:17
|
|
|
|
|
|
Szilvakompót
|
megmossuk a szilvát, felteszünk főni annyi vizet, hogy majd ellepjeszilvakompót
amikor fő, beletesszük a szivákat, addig főzzü... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 12:05
|
|
|
|
|
|
Hagymatokány
|
A hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonos... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Magos pogácsa
|
Az anyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a vizet fokozatosan. Keményebb állagú tészta legyen, és jól kidolgozzuk. 1-órát kelesztj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.14 11:19
|
|
|
|
|
|
A legfinomabb Szilvás Gombóc
|
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és kifőzzük.
Leszűrjük, összetörjük, hagyjuk kicsit kihűlni. Félbevágjuk, és kimagozzuk ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.08.03 22:28
|
|
|
|
|
|
Joghurtos pite
|
A tésztához az olvasztott margarint, a cukrot és a lisztet összekeverjük. A liszt mennyisége annyi, hogy a tészta állaga jól g... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 11:58
|
|
|
|
|
|
Almarózsa
|
Az almákat félbevágjuk,kimagozzuk,maj d felszeleteljük.
Fél citrommal meglocsoljuk a szeleteket,majd annyi vízben feltesszük fő... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
juca64
2015.08.27 21:52
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos zöldségleves
|
A karfiolt rózsáira szedtem, további kisebb darabokra vágtam, egy edényben felengedtem vízzel, amihez kevés ecetet adtam (így k... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.05 18:27
|
|
|
|
|
|
Alföldi rakott tarhonya
|
A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, felengedjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi, és fedő alatt addig... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.17 10:38
|
|
|
|
|
|
|