|
Marshall máj
|
A májat lemosom, alaposan leitatom róla a vizet és felszeletelem. A szalonna szeleteket ropogósra sütöm, majd kiszedem a zsírbó... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eva23
2014.01.26 17:09
|
|
|
|
|
|
Káposztás kísértés
|
A rizst megfőzzük ételízesítős vízben.Átmossuk a savanyú káposztát,majd nagyon apróra vágjuk:Felkockázzuk a vöröshagymát.A tojá... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.24 19:50
|
|
|
|
|
|
Karaj gazdagon
|
A karaj szeleteket kiklopfolom, megsózom, és paprikás lisztben megforgatva hirtelen olajon kisütöm. Mikor kész egy tepsibe, vag... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
gory002
2013.06.04 18:04
|
|
|
|
|
|
Zöldséges zöldborsó mentával
|
A szőlőmagolajon a hagymát üvegesre dinsztelem, majd ráteszem a pirospaprikát.
A zöldséget és a zellert nagylyukú reszelőn, ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nessie_graf
2012.07.09 21:45
|
|
|
|
|
|
Bostoni pulykamell
|
A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk és kevés sóval bedörzsöljük. Rostjaira merőlegesen bevagdossuk, és tűzálló tálba egymás... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
szabinat
2012.05.22 21:36
|
|
|
|
|
|
Mangold provence-i módra.
|
Egy gerezd fokhagymát, a kapribogyóval és a kiáztatott szardellával mozsárban összepürésítjük.
A mangoldlevelet nagyobb fajta ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.10 22:47
|
|
|
|
|
|
Vajon párolt pisztráng -szalonnás lencseágyon
|
A megtisztított pisztrángokat a felolvasztott és felhevített vajra helyezzük, ahol mindkét oldalukat 3-3 perc alatt megkapatj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 18:11
|
|
|
|
|
|
Paradicsomleves rizzsel
|
A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát vízszintesen félbevágjuk, a fokhagyma gerezdeket és a zellert negyedeljük.
Kevés o... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
richie1986
2011.12.12 23:25
|
|
|
|
|
|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Ak... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
|