|
Húsgombóc Leves
|
A zöldségeket megtiszítjuk, megpucoljuk és felaprítjuk. A hagymát apróra vágjuk.
Zsíron megdinszteljük a hagymát, majd rádobj... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.09.12 22:26
|
|
|
|
|
|
Avokado leves (paleo)
|
Az avokádók húsát kevés sóval és borssal, tejföllel (kókusztjeföl vagy kesutejföl, estleg totukrém, ha van) turmixold le, botmi... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
noble
2015.10.03 07:34
|
|
|
|
|
|
Öreganyám-leves
|
Az apróra vágott vöröshagymát zsíron megdinszteljük. Utána hozzáadjuk a karikákra vágott zöldségeket és az apróra vágott csirk... |
3 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.05.31 10:43
|
|
|
|
|
|
VINEGRED Ukrán céklasaláta
|
A fenti alapanyagokat összekeverjük egy kis saláta alaplében, vagy tartármártásban. A mennyiségeket egyéni ízlés szerint állíth... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.14 22:38
|
|
|
|
|
|
Cukkinis lecsó
|
A hagymát meghámozom, felvágom, csakúgy mint a paprikát. Sóval, meghintem és 1 dl olajon aranysárgára pirítom. A paradicsomot f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
hornoke
2014.03.20 22:40
|
|
|
|
|
|
Cukkinis lepény (pizza)
|
Tésztát, ha megkelt kinyújtjuk egy nagyobb tepsi nagyságúra és megkenjük olajjal. Megböködjük villával, hogy ne púposodjon fel.... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.20 12:43
|
|
|
|
|
|
Darált húsos saslik
|
A húst összedolgozzuk a fűszerekkel, a petrezselyemmel, sóval, az olívaolajjal és a tojással.
A hagymát lereszeljük,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.18 09:59
|
|
|
|
|
|
Milánói sertésborda
|
A forró zsiradékban üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, majd benne a fokhagymát. Átpirítom benne a sonkát is, majd ráteszem a g... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mines80
2013.07.08 00:50
|
|
|
|
|
|
Hússal töltött burgonya gombóc!
|
Először a tölteléket készítem el, a szalonnát kis kockákra vágom és serpenyőben kiolvasztom , majd hozzáteszem az aprított hagy... |
2 komment
|
14 ember kedveli
|
ibolya58
2013.02.14 19:53
|
|
|
|
|
|
|