|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
Biralmasajt
|
A birsalmákat megpucolom, de nem hámozom meg, csak a hibás részeket és a magházat távolítom el. Apróra szeletelem, majd citroms... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 10:57
|
|
|
|
|
|
Kölesfasírt
|
A kölest kevés olajon megpirítjuk,felöntjük 9 dl vízzel és lassú tűzön megfőzzük. Hagyjuk hűlni.
A hagymát apróra vágjuk,megfo... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zorsha
2013.10.15 19:21
|
|
|
|
|
|
töltött csirkecomb
|
A vöröshagymát megpirítjuk, a három gombát apróra vágva bele tesszük párolni, a petrezselymet szintén apróra vágva hozzá adjuk,... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
baboseger
2013.10.14 09:15
|
|
|
|
|
|
pulykacomb-gomba-tejföl
|
Első lépésként a tejfölbe belekeverjük a fokhagymaport és az apróra vágott petrezselymet. Ezt félretesszük, hogy a főzés ideje ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nagysugar
2013.10.13 10:45
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Reszelt tészta öregen / gombóta /
|
A hagymát megdinszteljük 2 kanál olajon vagy zsíron.Bele rakjuk az őrölt paprikát a fehér paprikát az apróra vágott burgonyát p... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
beboka
2013.10.10 22:30
|
|
|
|
|
|
Tökleves kagylótésztával
|
A zöldségeket meghámozzuk és megmossuk.A sütőtököt és a burgonyát nagyobb darabokra, míg a gyökérzöldségeket vékony karikákra v... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
53ilona
2013.10.08 22:57
|
|
|
|
|
|
Zöldfűszeres, holland sajtos csirkemell
|
A csirkemelleket közepesen vastag szeletekre vágjuk, majd sózzuk és félretesszük 10 -15 percre. Az ízlés szerinti zöldfűszereke... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.08 23:02
|
|
|
|
|
|
|