|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alum... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
Húsgombóc Leves
|
A zöldségeket megtiszítjuk, megpucoljuk és felaprítjuk. A hagymát apróra vágjuk.
Zsíron megdinszteljük a hagymát, majd rádobj... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.09.12 22:26
|
|
|
|
|
|
Hagymás tojássaláta
|
A tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A tejfölt, egy tálba öntjük. Ízlés szerint sózzuk, bors... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.15 14:20
|
|
|
|
|
|
Avokádós Ráksaláta
|
Az avokádót hosszában vágjuk ketté, vegyük ki a magot. Vegyünk ki mindkét félből 2-2 ek-nyit. Nyomkodjuk szét. Adjuk hozzá a mu... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vectra777
2016.05.21 14:14
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi slambuc bográcsban
|
A hortobágyi slambuc bográcsban úgy készül, hogy a kockára vágott füstölt szalonnát lepirítjuk.
Ha szeretnénk, kisze... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.15 15:38
|
|
|
|
|
|
Gombás-krémsajtos töltött batyu
|
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát és egy órát meleg helyen kelesztjük.
... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 21:27
|
|
|
|
|
|
Ázsiai quinoa saláta
|
Quinoát belerakjuk a vízbe, sózzuk és közepes lángon főzzük 5 percig. Vegyük le a tűzről és villával forgassuk át.
Tegyük tálb... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
noble
2016.02.21 09:16
|
|
|
|
|
|
Vörösboros pirított sertésmáj
|
A májat kicsit előfőzzük, sótlan vízben. Kihűtés után felszeleteljük. A hagymát apróra vágjuk, kevés zsíron megpároljuk. A szét... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.29 09:12
|
|
|
|
|
|
|