|
Pizza fritta
|
A vizet keverjük el a mézzel, morzsoljuk bele az élesztőt és futassuk fel.
A lisztet szitáljuk egy tálba, adjuk hozzá a sót,... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.25 16:39
|
|
|
|
|
|
Málnás-Mákos szelet
|
1.;Sütni fogunk egy málnás és egy mákos piskótát.A feltüntetett mennyiség egy piskótára vonatkoznak.Kikeverjük a tésztákat a to... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.08 22:26
|
|
|
|
|
|
Csokoládés molnárka
|
Alacsony hőmérsékleten, folyamatosan kevergetve felmelegítem a mézet a cukorral, a Ramával, a tejjel, és hagyom kihűlni. Ezután... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
sabriinahercegno
2012.07.29 11:43
|
|
|
|
|
|
Bundáskenyér – másként
|
a sütőt közepes lángra kapcsolom. A kenyérszeleteket félbevágom, így összesen 8 darab lesz. A sütőlemezt beolajozom. Mély tálba... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.16 08:52
|
|
|
|
|
|
tonhal saláta
|
A tonhal konzervet leszűrjük a levét félre tesszük. A paradicsomot megmossuk cikkekre vágjuk és egy nagyobb tálba tesszük. A p... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ii
2012.06.15 21:56
|
|
|
|
|
|
Rebarbarás eperlekvár.
|
A tisztított rebarbarát, és epret vágjuk apró darabokra, és a cukorral együtt tegyük fel egy kis fazékban párolódni. Kb. 20 p... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.04 19:44
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós Penne
|
A szalonnacsíkokatt 2 evőkanál olajban kisütjük,ezután a hagymát megpároljuk rajta.A zsírt leöntjük róla,és a tejszínt a hagymá... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vivike44
2012.05.13 22:47
|
|
|
|
|
|
Mangold provence-i módra.
|
Egy gerezd fokhagymát, a kapribogyóval és a kiáztatott szardellával mozsárban összepürésítjük.
A mangoldlevelet nagyobb fajta ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.10 22:47
|
|
|
|
|
|
Meggy tartósítása
|
A kimagozott meggyet műanyag dobozokba rakom olyan adagokban, ahogyan a friss meggyet fel szoktam használni leveshez, mártáshoz... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
kormilla
2012.05.04 08:17
|
|
|
|
|
|
Reform tojásos nokedli.
|
A zabpelyhet üres serpenyőben enyhén pirítsuk meg. Figyeljünk azonban arra, hogy ne színeződjön el, ne égjen meg.
Majd egy... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.03 06:59
|
|
|
|
|
|
|