|
Körtés, duplacsokis, karamellás brownie
|
A sütőt 160 fokra előmelegítjük, a formát sütőpapírral béleljük, úgy, hogy két szembelévő oldalán túllógjon a papír. (Ennél... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.09.24 15:27
|
|
|
|
|
|
Csirkepörkölt aprólékból
|
Felforrósítom a zsírt, rádobom az apróra vágott vöröshagymát ,hozzáadom az aprólékot (a máj kivételével )
sózom, borsozom, a f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pola64
2015.02.09 15:53
|
|
|
|
|
|
Sonkás, virslis croassant
|
Az élesztőt 1/2 dl tejben 1 evőkanál cukorral felfuttatjuk,majd beletesszük 55 dkg lisztbe, hozzá adunk 1 kis pohár natúr joghu... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
gabfe
2014.03.26 18:59
|
|
|
|
|
|
Mákos zebratorta
|
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,és pihentetés nélkül kibélelünk vele egy 26 cm-es kapcsos tortaformát.A túrókrém hozzávalóit ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.15 14:49
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Csirkés padlizsántorta
|
A padlizsánt felkarikázzuk, besózva, hagyjuk 20 percig.
Papírtörlővel letöröljük/leitatjuk a padlizsánkarikákat.
A csirkét fe... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ria6406
2013.01.06 22:19
|
|
|
|
|
|
Sajtos-tejszínes szarvacska
|
A tésztát a szokások módon megfőzzük, leszűrjük.
A raguhoz megpirítjuk az apróra vágott hagymát a csíkokra vágott szalonnával.... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ivettbaba6
2012.05.13 22:51
|
|
|
|
|
|
Gyümölcsös túrófelfújt
|
A sütőt előmelegítjük 180 fokra (mindenképp forrónak kell lennie, mikor a felfújt bekerül).
A tojásokat szétválasztjuk, a sárg... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.10 11:53
|
|
|
|
|
|
|