|
Tarpai őznyársak.
|
A sütés előtti napon a húst bepácoljuk, a kimagozott aszalt szilvát vörösborba áztatjuk.
A pác: A páclét vízből ecettel, h... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:48
|
|
|
|
|
|
Narancsos csirke
|
A csirkét a szalonnával sűrűn megtűzdeljük,és ha a szalonna nem elég sós,meg is sózzuk.Vajjal bedörzsöljük,és tűzálló tálra vag... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.27 20:08
|
|
|
|
|
|
Bostoni pulykamell
|
A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk és kevés sóval bedörzsöljük. Rostjaira merőlegesen bevagdossuk, és tűzálló tálba egymás... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
szabinat
2012.05.22 21:36
|
|
|
|
|
|
Juhtúrós burgonya sertéskarajjal.
|
A karajból szeleteket vágunk, megtűzdeljük fokhagymával, megsózzuk, és bedörzsöljük borssal. Betesszük a hűtőbe.
A burgonyát... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.25 11:58
|
|
|
|
|
|
Sertéssült-grillen-
|
A húst bőrös oldalánál beirdaljuk, sóval és borssal, zúzott fokhagymával bedörzsöljük.
A megtisztított vöröshagymával és pa... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.04 12:37
|
|
|
|
|
|
Sült hal-édes-savanyú mártással-
|
A megtisztított, szárazra törölt hal mindkét oldalát átlósan beirdaljuk, sózzuk, fűszerkeverékkel bedörzsöljük.
A mártáshoz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.03 16:53
|
|
|
|
|
|
Fűszeres sült hús
|
A húst bedörzsöljük sóval, borssal. A hagymát karikákra vágjuk,
a hús egyik felére tesszük, majd befedjük a vékonyra felszelet... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.04 02:23
|
|
|
|
|
|
Ínycsiklandó sajtkrémleves
|
A húsleveskockát belerakjuk kb. 2,5 liter vízbe, hogy feloldódjon. Ha ez megtörtént, belerakjuk a sajtokat.
Sóval, borssal fűs... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
agica77
2011.12.25 20:28
|
|
|
|
|
|
|