|
Boros tepertős pogácsa
|
A langyos tejbe rakjuk a cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt és 1 evőkanál lisztet, ezt összekeverjük, és meleg helyen megf... |
0 komment
|
32 ember kedveli
|
chopperos
2012.01.27 23:26
|
|
|
|
|
|
Empanada
|
A mazsolát tíz percig forró vízben áztatjuk, lecsöpögtetjük. A töltelékhez a hagymát, az olívaolajat és a levest vagy vizet egy... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
robertoc12hu
2011.12.29 17:43
|
|
|
|
|
|
Szenegáli csirkemell
|
A csirkemellfiléket jól kiklopfoljuk. (Igyekezzünk téglalap alakúra!) Fűszerezzük, és ízesítjük, majd a közepére helyezzük a sz... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:24
|
|
|
|
|
|
Diós, mákos beigli
|
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk (mintha linzertésztát készítenénk), ügyelve arra, hogy a margarin ne olvadjon meg!
Hozzáö... |
6 komment
|
231 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 14:36
|
|
|
|
|
|
|