|
Karajba göngyölt velő rántva
|
A sertéskarajt kissé húsverővel kiverem, a sertésvelőt enyhén sós, borsos vízben előfőzöm.
A hagymát olajon megpirítom, majd ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kunattilane
2014.04.08 16:14
|
|
|
|
|
|
Füstölt tarjával töltött palacsinta
|
A szokásos módon elkészítem a sós palacsintákat.
A 2 dl tejjel elkészítem a carbonara spagetti alapot.
A főtt, füstölt tarj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szilnora
2014.01.04 15:59
|
|
|
|
|
|
Fűszeres rizzsel töltött szőlőlevél !
|
Serpenyőben,olaj nélkül, fél csésze forró víz hozzáadásával addig pároljuk a hagymát, míg az aláöntött víz el nem párolog. Az e... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.02 22:06
|
|
|
|
|
|
Babos palacsinta
|
a hagymát megpucoljuk, beáztatjuk a vörös babot, és a serpenyőben kis szalonnakockákat olvasztunk. A kisült zsírban aztán megpi... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:24
|
|
|
|
|
|
|