|
Grillezett hal sajtos salátával
|
A halat besózzuk borsozzuk és félre tesszük, míg a salátát elkészítjük. A sajtot apróra feldaraboljuk, és egy edénybe tesszük, ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.21 22:28
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás hal ropogós bundában
|
A halszeleteket kicsit besózzuk (a tengeri halat óvatosan, mert eleve sós). Egy kiló halhoz 1 nagy vagy 2 kisebb fej fokhagymát... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
taszat
2018.01.06 23:26
|
|
|
|
|
|
Dorozsmai molnárponty
|
1. A halszeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, fél órára besózzuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finom... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:37
|
|
|
|
|
|
Rácponty diétásan
|
A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk. A halat leöblítjük, besózzuk, és kevés olajon picit elősütjük. A megmar... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.29 02:13
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Bazsalikomos csirkemell rókagomba mártással
|
Frissen szedett rókagombából az igazi. Illata a sárgabarackhoz hasonlít, míg az íze inkább borsos és fűszeres.
A csirkemelle... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.08.09 08:49
|
|
|
|
|
|
Csirkezúza pörkölt
|
A hagymát apró kockára vágjuk.
A zsírt megolvasztjuk, beletesszük a hagymát és üvegesre pároljuk.
Levesszük a tűzről és beler... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.28 14:00
|
|
|
|
|
|
Pulykasült
|
Átmossuk a pulykát, és egy méretes tepsiben a hátára fektetjük - alá kis olajat öntünk.
A darált húst a tejszínnel, gesztenyem... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.22 23:05
|
|
|
|
|
|
Sült harcsa szeletek
|
A halszeleteket alaposan besózzuk, és minimum egy órát állni hagyjuk. A lisztet elkeverjük a paprikával, és ebbe forgatjuk bele... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
francesca
2014.08.17 22:28
|
|
|
|
|
|
Vegetáriánus töltött padlizsán
|
A padlizsánokat mosás, tisztítás után, hosszában félbevágjuk. Kanállal kivájjuk a belsejüket úgy, hogy kb. 3 mm húst hagyjunk a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.04.24 14:22
|
|
|
|
|
|
|