|
Csirkemellfilé túrós bundában
|
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, 1 tk sóval besózzuk.
A túrót villával összetörjük, hozzáöntjük a tejet, bel... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.04 16:34
|
|
|
|
|
|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
Rukkolával töltött göngyölt csirkemell.
|
A húst megmossuk, ha kell, picit kiklopfoljuk, majd besózzuk, és bedörzsöljük a hússzeletek mindkét oldalát grillfűszerrel.
... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.24 09:17
|
|
|
|
|
|
Sörbunda alatt sült karaj krumplival
|
1.A húst vékony szeletekre vágjuk, majd jól megmossuk és besózzuk.
2.Egy tálba tesszük a tojást, sört, sót, borsot, petrezsel... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ketiksz
2012.09.22 15:04
|
|
|
|
|
|
Tejfölös sült sertésszelet
|
Vastagon kikenünk egy tepsit margarinnal.A hússzeleteket mindkét oldalán enyhén besózzuk,borsozzuk,és ráfektetjük a margarinnal... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.12 08:40
|
|
|
|
|
|
Nyúlragu
|
A nyúlhúst (a combokat és a gerincet) kisebb darabokra vágjuk és besózzuk. Lereszelünk egy nagy fej vöröshagymát, és apróra vág... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.07.17 22:18
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos hal répával, borsóval
|
1. A zöldségeket megtisztítjuk, majd sós vízben 5 percig főzzük. Gyorsan leszűrjük, majd hideg vízzel leöblítjük, és félr... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
esztella75
2012.07.13 22:27
|
|
|
|
|
|
|