|
Savanyú káposzta bulgurral
|
A hagymát, a kétféle szalonnát csíkokra, a kolbászt karikákra, a húst kockákra vágjuk. A káposztát beáztatjuk, kinyomkodjuk, fe... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bartfaiandrea
2014.04.24 07:45
|
|
|
|
|
|
Házi kenőmájas
|
Előző este tejbe beáztatjuk a májat. Másnap kb 2 evőkanál olajon puhára sütjük. Közben a hagymákat üvegesre pároljuk majd fűsze... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
anitakezi
2014.03.16 13:08
|
|
|
|
|
|
Gombás _májas töltött csirkecomb
|
A csirkéket megtisztítom, majd alaposan bedörzsölöm sóval, és állni hagyom legalább fél órát. A zsemléket beáztatjuk ízlés szer... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.10 10:49
|
|
|
|
|
|
Fahéjas citromtorta
|
A tésztával kezdjük. A tojássárgákat, a cukrokat, az olajat és a vizet habosra keverjük egy tálban, majd hozzáadjuk a lisztet, ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.07 09:00
|
|
|
|
|
|
Májgaluskaleves
|
A húsos csontot alaposan megmossuk.
Hideg vízbe tesszük és alacsony hőfokon elkezdjük főzni, időnként a habját leszedjük.
Ha ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.05 09:51
|
|
|
|
|
|
Cigánytokány babbal
|
A babot előző nap beáztatjuk.
Sós vízben puhára főzzük a babot.Megpirítjuk a vöröshagymát,hozzáadjuk a darabokra vágott sertés... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.21 10:46
|
|
|
|
|
|
Citromhab
|
A zselatint beáztatjuk a vízbe,majd takarékon felolvasztjuk,figyelve,hog y véletlenül se forrjon.Éppen ,hogy csak langyos lehet.... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.17 16:34
|
|
|
|
|
|
PIskóta kávékrémmel
|
A mazsolát megmossuk, és a dióval együtt beáztatjuk a rum nagyobb részében.Félretesszük.Ezut án a piskótatorta tetejét levágjuk ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.03 09:19
|
|
|
|
|
|
Lime-joghurtos mousse
|
A zselatinlapokat hideg vízbe beáztatjuk, majd jól kinyomkodjuk. A lime-okat meghámozzuk, a héját vékony csíkokra vágjuk. A lim... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ildikobezsan
2013.12.06 21:11
|
|
|
|
|
|
|