|
Pikáns húsos lencseleves
|
Elővesszük kedvenc leveses fazekunkat. Kevés olajat öntünk bele, megfuttatjuk rajta a finomra vágott vöröshagymát, majd belevet... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 07:52
|
|
|
|
|
|
Tiramisu
|
A piskótát beáztatom a rumos kávéba
A két cs. pudingot elkészítem a 8 dl tejjel és a 4 evőkanál cukorral utána hagyom kihűlni
... |
3 komment
|
12 ember kedveli
|
yverd
2013.01.25 18:01
|
|
|
|
|
|
Lencsekrémleves füstölt sajt kockákkal
|
Az előző napon beáztatott lencsét leszűrjük.
A hagymát finomra vágjuk, egy fazékban az olajon kevergetve megfonnyasz... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.17 13:36
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsó főzelék füstölt oldalassal
|
A sárgaborsót előző este hideg vízbe beáztatjuk.Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk.A beáztatott borsót és a füstölt old... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:36
|
|
|
|
|
|
Csülkös Bableves Update 100
|
Aki nem rendelkezik egy termetes leveses fazékkal az leülhet 1-es.
ugyanis ez nem gyerek adag lesz. :-)
Előkészítés:
A szá... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
gzax
2012.12.11 20:15
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos őzraguleves, vargányás betéttel.
|
A kockázott őzhúst jól átmosom, majd papírtörlőn leszárítom, forró zsíron átforgatom, mikor kellőképp megpirult, hozzáadom az... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.19 06:25
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos,citromos csirkenyárs !
|
A csirkemellet hosszában vékony csíkokra vágom fel,ezután megsózom és borsozom.
Egy kis tálban összekeverem az olajat, sáfrány... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.17 21:40
|
|
|
|
|
|
Falafel !
|
Az este beáztatott csicseriborsót, majd másnap leszűröm , s húsdarálón ledarálom
Az apróra vágott petrezselymet, koriandert,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.03 21:55
|
|
|
|
|
|
Túróval töltött zsömle.
|
A túrót, a porcukrot, citromhéjat, tojássárgáját kikeverjük, mazsolát és aszalt gyümölcsöket szórunk bele. A zsemlék tetejét... |
1 komment
|
13 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.05 06:00
|
|
|
|
|
|
|